Η Νευροεπιστήμη του Mindfulness – Μυρτώ Λεγάκη

Share:

Μυρτώ Λεγάκη 

Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια mindfulness
University of Massachusetts & Brown University

Η Μυρτώ Λεγάκη είναι ιδρύτρια του κέντρου One Breath Mindfulness Center όπου διδάσκει προγράμματα που καλλιεργούν ψυχικό σθένος, πνευματική διαύγεια, συναισθηματική νοημοσύνη και ευεξία σε ιδιώτες, εταιρίες και οργανισμούς. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια mindfulness από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης και το Πανεπιστήμιο Brown και εκπαιδεύτρια mindfulness για παιδιά και εφήβους. Επίσης εκπαιδεύεται στις αρχές της συστημικής και οικογενειακής ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ).

 

Αλλάζοντας πορεία μετά από 15 χρόνια ως σύμβουλος επιχειρήσεων και marketing director στη Ν. Υόρκη και το Λονδίνο, πλέον διδάσκει τις πρακτικές που τη βοήθησαν να ξεπεράσει μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο στη ζωή της και να δημιουργήσει μια ζωή με περισσότερη ισορροπία, νόημα και προσφορά.

 

Είναι δύο φορές ομιλήτρια TEDx και συνεργάζεται με μεγάλες εταιρίες και οργανισμούς όπως Τράπεζα Πειραιώς, Google, Microsoft, Mastercard, Roche, GlaxoSmithKline αλλά και ημερίδες και περιοδικά της Εταιρίας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ) και Συλλόγους Ασθενών, για την ένταξη της πρακτικής mindfulness στην πρόληψη και την αντιμετώπιση χρόνιων ασθενειών.

 

Online προγράμματα εξάσκησης mindfulness

To One Breath Mindfulness Center προσφέρει μια σειρά από online προγράμματα mindfulness που καλλιεργούν επίγνωση και συμβάλλουν στο να ζούμε με λιγότερο άγχος και περισσότερη υγεία, ηρεμία και ισορροπία. Είναι βασισμένα σε μια online πλατφόρμα εκπαίδευσης που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση αλλά και το καλύτερο δυνατό online εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Δείτε όλα τα προγράμματα: www.onebreath.eu/online

One Breath Mindfulness Center

Website: www.onebreath.eu

Instagram: @onebreathmindfulness 

Facebook: One Breath Meditation

Ακολουθήστε τη Δέσποινα Κανάκογλου στα social media:

Instagram @desp1na_k
Twitter @desp1na_k

Ακολουθήστε το GiatiOxi στα social media:

Facebook
Instagram @giatioxi
Twitter @giati_oxi

Previous Article

Η Ναρκισσιστική Διαταραχή – Μέρος Α΄- Καλλιόπη Κουτούση

Next Article

Το Μίσος Απέναντι στις Γυναίκες – Θεοφανώ Παπαζήση, Ομότιμη Καθηγήτρια της Νομικής, ΑΠΘ

Related articles