Το φαινόμενο Game of Thrones και η 6η σεζόν

Share:

Μας μιλάει ο Γρηγόρης Μυστιλιάδης από το site www.cinedogs.gr

Η σειρά φαντασίας του HBO βασισμένη στη σειρά βιβλίων του συγγραφέα George R. R. Martin με τίτλο “Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου”, έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο φαινόμενο από τότε που ξεκίνησε η προβολή της το 2011.

Η πιο σχολιασμένη σειρά στα social media, με πολυάριθμες υποψηφιότητες και βραβεία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια μόνιμα στη κορυφή της λίστας με τα περισσότερα πειρατικά «κατεβάσματα». Περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου, ενώ το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν που ολοκληρώθηκε, το παρακολούθησαν περίπου 8 εκατομμύρια.

Με μία καταπληκτική ομάδα marketing από πίσω, η οποία τροφοδοτεί συνέχεια το επίσημο site, τα blogs και τα social media με υλικό για τους followers οι οποίοι με τη σειρά τους μοιράζονται θεωρίες, πιθανά σενάρια και κάποιες φορές και spoilers  τόσο κατά τη διάρκεια προβολής της σειράς όσο και κατά τη διάρκεια της αναμονής για κάθε επόμενο κύκλο.

Οι φανατικοί της σειράς περιμένουν τον 7ο και 8ο κύκλο καθώς επίσης και τα 2 τελευταία βιβλία που έχει υποσχεθεί ο Martin.

Αυτά και άλλα πολλά συζητάμε με στο podcast της συζήτησης που βρίσκεται κάτω από την εικόνα στο widget του Soundcloud.

Ακούτε επίσης και στις εφαρμογές για κινητά.

iPhone / iPad: Η εφαρμογή Podcasts που υπάρχει εργοστασιακά σε όλα τα iphone/ipads. Ψάχνετε GiatiOxi και κάνετε συνδρομή. Είναι δωρεάν.

 

Android: Στις δωρεάν εφαρμογές:

TuneIn radio
Stitcher
Soundcloud
Podcast Addict
Acast

και όπου αλλού υπάρχουν podcasts, ψάχνετε GiatiOxi και μας ακολουθείτε.

Μέσω των εφαρμογών, έχετε πρόσβαση στις εκπομπές νωρίτερα!

GiatiOxi. Το ελληνικό podcast!

Previous Article

Από τον καναπέ… τρέχω 5 χλμ. – Δημήτρης Γεωργίου

Next Article

Αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση – Ελισάβετ Αντωνιάδου

Related articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *