Now Reading
Ηiwell: Η Online Πλατφόρμα Που Κάνει την Ψυχοθεραπεία Προσιτή και Προσβάσιμη σε Όλους

Ηiwell: Η Online Πλατφόρμα Που Κάνει την Ψυχοθεραπεία Προσιτή και Προσβάσιμη σε Όλους

Κατέβασε την εφαρμογή της Hiwell: https://hiwell.app/GiatiOxi
Χρησιμοποιήστε τον κωδικό giatioxi15 για -15% στην πρώτη σας αγορά συνεδριών.

Η Hiwell είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα θεραπείας που ιδρύθηκε το 2019 για να κάνει τη θεραπεία προσιτή και προσβάσιμη σε όλους. H Hiwell θέλησε να καλύψει το κενό στον τομέα της θεραπείας, η οποία στο παρελθόν παρεχόταν αποκλειστικά δια ζώσης. Ηδιαδικτυακή θεραπεία έχει γίνει πιο δημοφιλής με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας στη ζωή μας, καθώς επιτρέπει στα άτομα να λαμβάνουν θεραπεία όπου και αν βρίσκονται, εξαλείφοντας τους περιορισμούς που σχετίζονται με τον χρόνο και τον χώρο.

Τα προβλήματα ψυχικής υγείας επηρεάζουν ανθρώπους όλων των ηλικιών και φύλων, σε όλη την υφήλιο. Στην περίοδο που διανύουμε, οι αγχώδεις και οι καταθλιπτικές διαταραχές συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο διαδεδομένων προβλημάτων ψυχικής υγείας παγκοσμίως, με περίπου 275 εκατομμύρια άτομα να αντιμετωπίζουν συμπτώματα άγχους.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα θεραπείας της Hiwell διαθέτει μια ομάδα κλινικών ψυχολόγων που προσφέρουν θεραπεία για ποικίλα θέματα, όπως άγχος, στρες, κατάθλιψη, προκλήσεις στην επαγγελματική ζωή και προβλήματα σχέσεων. Μελέτες δείχνουν ότι η διαδικτυακή θεραπεία είναι εξίσου αποτελεσματική με τη θεραπεία δια ζώσης όσον αφορά τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη μείωση των συμπτωμάτων των ψυχολογικών προβλημάτων. Επιπλέον, ορισμένες μελέτες έχουν δείξει ότι οι χρήστες διαδικτυακής θεραπείας είναι ικανοποιημένοι, κυρίως λόγω της ευκολίας των διαδικτυακών συνεδριών.

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όσοι αναζητούν ψυχοθεραπεία είναι η εύρεση ενός ειδικού με την απαραίτητη κατάρτιση και εμπειρία. Η Hiwell συνεργάζεται με καταρτισμένους επαγγελματίες με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου, αφού προηγηθεί σειρά συνεντεύξεων καθώς και έλεγχος των διπλωμάτων και πιστοποιήσεων τους. Το πρωτοποριακό σύστημα αντιστοίχισης διασφαλίζει ότι οι πελάτες συνδέονται με τον κατάλληλο θεραπευτή με βάση τις ανάγκες, τις προσδοκίες και τους λόγους για τους οποίους αναζητούν θεραπεία. 

Είναι σύνηθες για τους περισσότερους ανθρώπους να έχουν ερωτήσεις σχετικά με το πώς λειτουργεί η θεραπεία, γι’ αυτό και η Hiwell προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική κλήση με τον ψυχολόγο. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες να συναντηθούν με τον ψυχολόγο που τους ταιριάζει, να εκφράσουν οποιεσδήποτε απορίες ή ερωτήσεις μπορεί να έχουν και να κατανοήσουν καλύτερα τη διαδικασία της θεραπείας. Επιπλέον, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν ψυχολόγο εάν έχουν ανησυχίες ή προβληματισμούς.

Η ευημερία ξεκινάει από μέσα μας: Η ψυχική υγεία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της υγείας

Η ψυχική υγεία είναι η συναισθηματική, ψυχολογική και κοινωνική ευημερία ενός ατόμου, η οποία επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πράξεις του. Όπως και η σωματική υγεία έχει απαραίτητα οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό, έτσι η ψυχική υγεία είναι ζωτικής σημασίας για τη διαχείριση του άγχους, τη δημιουργία σχέσεων και τη λήψη αποφάσεων. Η καλή ψυχική υγεία βοηθάει τα άτομα να αντιμετωπίζουν καθημερινά εμπόδια με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι, να αναπτύσσουν θετικές σχέσεις και να προσαρμόζονται στις αλλαγές με ευελιξία και δυναμισμό.

Οι άνθρωποι συχνά παραβλέπουν την ψυχική υγεία λόγω του φόβου ότι θα κριθούν, ότι θα αντιμετωπίσουν διακρίσεις και θα στιγματιστούν. Η διαδικτυακή θεραπεία, λοιπόν, είναι η λύση αν αναζητάτε ψυχολογική υποστήριξη, αλλά προτιμάτε να τη λάβετε από την άνεση του δικού σας χώρου. Χάρη σε αυτή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην ψυχοθεραπεία χωρίς να εγκαταλείψετε τον προσωπικό σας χώρο.

See Also

Κάντε το πρώτο βήμα προς τη βελτίωση της ψυχικής σας υγείας! Γίνετε μέλος των χιλιάδων ικανοποιημένων πελατών της Hiwell σήμερα, κατεβάζοντας την εφαρμογή και χρησιμοποιώντας τον κωδικό giatioxi15 για -15% στην πρώτη αγορά συνεδριών

Μην περιμένετε άλλο. Νιώστε καλύτερα σήμερα!

Χρήσιμα Links:Website: https://www.hiwellapp.com/el
Instagram: https://www.instagram.com/hiwell.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/HiwellGreece

Κατέβασε την εφαρμογή της Hiwell: https://hiwell.app/GiatiOxi
Χρησιμοποιήστε τον κωδικό giatioxi15 για -15% στην πρώτη σας αγορά συνεδριών.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
© 2023 GiatiOxi. All Rights Reserved.