Όταν “συντονίζεσαι” ώστε να συμβούν τα πράγματα – Δήμητρα Τζιόβα

Share:

Δήμητρα Τζιόβα (Demetra Jiova) – Κβαντική Μέντορας Ζωής, Δημιουργός της Μεθόδου 5D Miracles

www.demetrajiova.com

Όταν όλα φαίνονται να είναι τακτοποιημένα και εσύ δεν είσαι καλά, τότε τι συμβαίνει;

Όταν αποκτάς όλα όσα πίστευες ότι ήθελες και, πάλι, δεν είσαι καλά, για τι πράγμα μιλάμε;

Έτσι ξεκίνησε η πολυπράγμων και πολίτης του κόσμου, Δήμητρα Τζιόβα το ταξίδι της αυτογνωσίας. Μία προσωπική κρίση την έκανε να κάνει στροφή 180 μοιρών και να φτάνει να διδάσκει τη μέθοδο “5D Miracles” ανα τον πλανήτη.

  • Η ζωή δεν συμβαίνει σε μας. Εμείς, συμβαίνουμε στη ζωή.
  • Ανάλογα με το τι σκέφτεσαι και τι νιώθεις, αλλάζεις τον συντονισμό σου και μεταπηδάς από ένα frame ύπαρξης Α σε ένα frame ύπαρξης Β. Αν για παράδειγμα αισθάνεται κάποιος ότι δεν τον αγαπούν, το εκπέμπει, συντονίζεται με το κομμάτι αυτό, του ανθρώπου που δεν τον αγαπούν. Αν συντονιστεί στο κομμάτι του που σχετίζεται με την αποδοχή και την αγάπη, θεραπεύεται.

Γιατί τελικά, δεν ελκύουμε καταστάσεις στη ζωή μας αλλά συντονιζόμαστε;

Γιατί και πώς κάνουμε αυτοσαμποτάζ στη ζωή μας και δεν παίρνουμε αποφάσεις που ξέρουμε ότι θα μας κάνουν καλό;

Πώς ξεφεύγεις από το αυτοσαμποτάζ;

Τι ρόλο παίζουν τα συναισθήματα στη ζωή μας;

Show Notes

  • 5D Miracles (πενταδιάστατα θαύματα): Αυτό που πολλές φορές νομίζουμε πως είναι θαύμα, τελικά έχει λογική εξήγηση. Βασίζεται στον νόμο της έλξης, δηλαδή την ιδέα πως ό, τι σκεφτόμαστε δημιουργεί την πραγματικότητα μας. Εάν σε αυτό προσθέσουμε την επιστήμη της κβαντομηχανικής, βλέπουμε αν όλα ήδη υπάρχουν τότε συντονιζόμαστε σαν ραδιόφωνα σε ήδη προυπάρχοντες ραδιοφωνικούς σταθμούς.
  • Έτσι ως θαύμα μπορούμε να ορίσουμε το όταν η συνειδητότητα μας μεταπηδά από ένα frame ύπαρξης σε ένα άλλο frame ύπαρξης, χωρίς να περνάει από τα ενδιάμεσα στάδια που θεωρούσε λογικά να υπάρχουν. Έτσι για παράδειγμα, ο εαυτός μου που δεν νιώθει ότι αξίζει και ο εαυτός μου που νιώθει ότι αξίζει είναι και οι δύο υπαρκτοί. Ανάλογα με το τι σκέφτομαι, θα ζήσω αυτό που σκέφτομαι, άρα αν μεταπηδήσω στο frame ύπαρξης που λέει ότι αξίζω, αυτό θα γίνει η πραγματικότητα μου.
  • Από την στιγμή που γεννιόμαστε μέχρι την ηλικία των 5, αποκτούμε κάποιες πεποιθήσεις για τη ζωή και τον κόσμο, οι οποίες καθρεφτίζονται.Έτσι, αν κάποιος πιστεύει ότι η ζωή είναι δύσκολη, θα την βιώνει ως δύσκολη. Επομένως, με το να αλλάξουμε τι πιστεύουμε αλλάζουμε και το τι καθρεφτίζεται στη ζωή μας.
  • Αυτοσαμποτάζ: Ενώ φαίνεται πολλές φορές ότι σαμποτάρουμε τον εαυτό μας, στην πραγματικότητα αυτό δεν συμβαίνει. Αυτό που γίνεται είναι ότι έχουμε την ιδέα πως κινδυνεύουμε αν αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.
  • Επιστημονικά γνωρίζουμε ότι εκτός από τις 4 διαστάσεις που αντιλαμβανόμαστε, η ζωή αποτελείται από άλλες 7. Επίσης, από την 5 διάσταση και πάνω, ο χρόνος δεν είναι γραμμικός, το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον συνυπάρχουν. Έτσι, μπορούμε να πούμε πως όλες οι εκδοχές του εαυτού μας είναι ήδη υπαρκτές. Αν όλα υπάρχουν και αν όλα είναι συντονισμοί σε κάτι που ήδη υπάρχει, τότε αν αρχίζουμε να εκπέμπουμε σαν να το έχουμε ήδη, η ζωή θα μου το καθρεφτίσει. Αλλάζοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, αλλάζουμε και την πραγματικότητα μας.

Links και αναφορές

The walk

Ακολουθήστε τη Δέσποινα Κανάκογλου στα social media:

Instagram @desp1na_k
Twitter @desp1na_k

Ακολουθήστε το GiatiOxi στα social media:

Facebook
Instagram @giatioxi
Twitter @giati_oxi

Previous Article

Πολλαπλή Σκλήρυνση ή Σκλήρυνση Κατά Πλάκας

Next Article

Ο Εσωτερικός Θίασος (Οι χαρακτήρες που κρύβουμε μέσα μας) – Ντέμης Κυριάκου

Related articles